Доколку сте нови во бизнисот, или панирате допрва да отворите сопствен бизнис, ова се седумте златни правила кои мора да ги имате на ум и кои ќе ви помогнат да го започнете бизнисот на правилен начин.  Преземете мали чекори Најуспешните претприемачи се фокусираат на малите чекори кон своите цели. По секој мал чекор, навратете се на претходниот што сте го направиле, за нешто да научите и така анализирајќи планирајте нови чекори. Идејата го бира пазарот …