Гордана Кадоиќ Сопственик на Adria Corporate Education, Хрватска

Гордана Кадоиќ

Сопственик на Adria Corporate Education, Хрватска

Гордана Кадоиќ е сопственичка и директорка на Adrua Corporate Education (www.adria-corporate.com), компанија која се занимава со корпоративни едукации, тренинзи и со деловно советување, специјализирана за развој на продажните тимови. Магистрирала бизнис - економија на Економскиот факултет во Загреб, а кариерата ја градела во Орифлејм – Хрватска, Орбико, Орбико бјути и во други дистрибутивни компании. Денес, таа е советник за развој на бизнис - вештините, тренер, експерт за развој на продажбата и на тимовите, говорник на конференции и презентер.

Напишано од

Гордана Кадоиќ:

Како да се спречи “прегорувањето” на КА-менаџерите

Како да се спречи “прегорувањето” на КА-менаџерите

Сигурно ви се случила ситуација кога сè сте испланирале добро, сте тргнале и набргу сте се откажале.

Прочитај повеќе

Клуч за клучните купувачи

Клуч за клучните купувачи

Во секоја компанија, чијшто главен бизнис е продажбата, КА-менаџерите се крвотокот на системот. Тие прават повеќе од 80% од вкупниот промет и затоа е особено важно да се одберат вистинските личности за тие позиции.

Прочитај повеќе