balenciaga

Францускиот моден бренд Balenciaga нуди необични патики што наликуваат на дебели плетени чорапи со ѓон.

Патиките се изработени од полиамид и еластин, а имаат и технологија за апсорбирање на шокови при движење.

Balenciaga ги нуди патиките во две бои – црна и сива, по цена од 545 долари.

balenciaga-siva