ohridska-banka-logo

Банкоматот на Охридска банка во рамки на СП Маркет – Расадник, во Кисела вода, ќе биде надвор од употреба заклучно со 31.01.2018 година, стои во соопштението.

Причина за прекинот, како што се наведува, е реновирање на објектот на Скопски пазар, СП Маркет – Расадник.