Ако имате прашања за вашиот бизнис од областа право, индустриска сопственост, психологија, маркетинг, продажба, финансии, даночно советување, човечки ресурси, иновации, животна средина и дијагностика на компанија, обратете се до некој од експертскиот тим на Бизнис Инфо кој ќе се обиде да ви одговори.

Одберете експерт:

Јован Маџовски Регионален менаџер на CEED за Македонија, Албанија, Босна и Херцеговина, Србија и Молдавија.


д-р Јован Маџовски

  Регионален менаџер на CEED за Македонија, Албанија, Босна и Херцеговина, Србија и Молдавија.
Повеќе информации за авторот

Област: Човечки ресурси, продажба
Совети од авторот Постави прашање

Калин Бабушку косопственик на Македонија - Експорт


Калин Бабушку

  Косопственик на Македонија – Експорт
Повеќе информации за авторот

Област: Продажба и маркетинг
Совети од авторот Постави прашање

Петар Лазаров косопственик на Македонија - Експорт


Петар Лазаров

  Косопственик на Македонија – Експорт
Повеќе информации за авторот

Област: Продажба и маркетинг
Совети од авторот Постави прашање

Петар Лазаров косопственик на Македонија - Експорт


Ксенија Чаминска

Сопственик на Professional Account, друштво за даночно советување, консалтинг и сметководство
Повеќе информации за авторот

Област: Даночно советување, финансии
Совети од авторот Постави прашање

Весна Кузмановиќ Докторант по менаџмент на иновации


Весна Кузмановиќ

  Докторант по менаџмент на иновации
Повеќе информации за авторот

Област: Иновации
Совети од авторот Постави прашање

м-р Ана Дангова Хуг адвокат во Адвокатско друштво Интер Партес Скопје


м-р Ана Дангова Хуг

  Адвокат во Адвокатско друштво ИНТЕР ПАРТЕС Скопје
Повеќе информации за авторот

Области: Право, бизнис и човекови права
Совети од авторот Постави прашање

Пане Илиев д-р по економски науки, област Претприемништво


Пане Илиев

  д-р по економски науки, област Претприемништво
Повеќе информации за авторот

Област: Финансии
Совети од авторот Постави прашање

м-р Даниела Нелепа Дамеска Управител на Ф-Групација, под. ЕЕ РЕЦИКЛАЖА Скопје


м-р Даниела Нелепа Дамеска

  Управител на Ф-Групација, под. ЕЕ РЕЦИКЛАЖА Скопје
Повеќе информации за авторот

Област: Животна средина
Совети од авторот Постави прашање

М-р Христина Лозаноска Претседател на МАЧР, раководител на одделот за развој на човечките ресурси во НБРМ


М-р Христина Лозаноска

  Претседател на МАЧР, раководител на одделот за развој на човечките ресурси во НБРМ
Повеќе информации за авторот

Област: Човечки ресурси
Совети од авторот Постави прашање

Звонко Кузмановски


Звонко Кузмановски

  Директор на Macsan, Санта Барбара, Калифорнија
Повеќе информации за авторот

Област: Дијагностика на компанијата
Совети од авторот Постави прашање

Александра Робев Студио за графички дизајн Карма ДС


In Memoriam – Александра Робев

  Студио за графички дизајн Карма ДС
Повеќе информации за авторот

Област: Маркетинг

Постави прашање

Вашето име *

Вашиот Email *

Компанија

Област

Прашање