mamas-facebook

Фото: Facebook

Производите на MAMA’S беа претставени на Fox TV во Америка. Тоа е прв пат македонски производ да биде претставен во емисија на американска телевизија.

Покрај Америка, MAMA’S се извезува во над 35 земји во светот, како што се: Русија, Скандинавија, Австралија, Костарика, Дубаи, Макао и Хонг Конг, Јапонија, Катар, земјите од ЕУ и на Балканот.