reklama

Ланецот за брза храна Burger King, за празникот Ноќта на вештерките се маскираше во својот најголем конкурент. Burger King својот ресторан во Квинс, Њујорк, го маскираше во McDonald’s.

Целиот ресторан е покриен со чаршав како дух, оставена е само табла на која пишува “Бу! Само се шегуваме”.