nike

Фото: YouTube

Агенцијата Wieden + Kennedy од Портланд, за австралискиот пазар направи четири кратки видеа за Nike.

Во две видеа се појавуваат познати австралиски атлети, а заедничко за сите видеа се необичните предизвици што си ги поставуваат ликовите.