nlb-banka-1-580x310

Експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на шести и седми јануари.

Согласно законот, на шести јануари (петок) – Бадник, ден пред Божик и на седми јануари (сабота) – прв ден на Божик, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат.