reklama

Кондиторската компанија Godiva најде начин како еден ист подарок да го дарувате четири пати.

Идејата и видеото се на агенцијата McCann New York.

Godiva е произведувач на премиум чоколадо и чоколадни производи. Компанијата е основана во Белгија во 1926 година, а од ноември 2007 година е во сопственост на турски Yıldız Holding.

Godiva има околу 600 продавници и бутици во САД, Канада, Европа и Азија.