ramstore-guzva7

Преполни продавници со квалитетни производи во Рамстор Мол, а достапни по вртоглаво ниски цени, еуфорични лица кои брзаат за да си го купат долго посакуваното парче облека, среќни семејства што одлучиле да го подноват домот, вљубен пар кој си разменува подароци, другарки што дебатираат на кого му стојат подобро тренди сандалите, позитивна атмосфера што му пркоси на здодевното секојдневие.

Дефинитивно оваа година Garage Sale за сите посетители овозможи уживање на високи температури до 70% намалени цени.