reklama

Шведската компанија Volvo Trucks последната реклама ја сними во Хрватска. Рекламата е снимана во септември, на неколку локации, меѓу кои и автопатот Далматина.

Камионот го вози Луиз Мериот, а параглајдеристот е професионалецот Гијом Галвани.

Претходно, реклама на хрватските автопатишта снимаше и Honda.

Во продолжение, како течеа подготовките за снимање на рекламата.