Canon порачува: Живеј за приказната

Canon порачува: Живеј за приказната

Твојот свет расте со секоја приказна што ја имаш, па затоа живеј за таа приказна.

Прочитај повеќе

Thalys привлекува туристи со помош на мирис

Thalys привлекува туристи со помош на мирис

Станува збор за инсталација од 752 цевки коишто содржат 16 примамливи мириси од Париз, Амстердам, Брисел и Копенхаген.

Прочитај повеќе

Не враќајте се гладни дома

Не враќајте се гладни дома

Не враќајте се гладни дома е пораката што McDonald’s на креативен начин ја испраќа до своите клиенти во Аргентина.

Прочитај повеќе

Captain Morgan: Живеј како капетан

Captain Morgan: Живеј како капетан

Главниот протагонист во рекламата влегува во бар, каде што сите ги ословува со “капетан“.

Прочитај повеќе

Мени како тест за вид: Купувачите го порачуваат само тоа што може да го прочитаат

Мени како тест за вид: Купувачите го порачуваат само тоа што може да го прочитаат

Станува збор за камион за храна во којшто менито е направено во форма на тест за вид, па купувачите може да го нарачаат само тоа што ќе можат да го прочитаат.

Прочитај повеќе

Животот постојано прави нови пресметки

Животот постојано прави нови пресметки

Препознатливиот глас од GPS навигацијата потсетува колку животот може да се промени и тоа на неочекуван начин.

Прочитај повеќе

Indesit: Заедно извршувајте ги домашните задачи

Indesit: Заедно извршувајте ги домашните задачи

Indesit порачува брачните партнери заеднички да ги извршуваат домашните задачи.

Прочитај повеќе

Кесичка за чипс на Doritos со вграден плеер

Кесичка за чипс на Doritos со вграден плеер

Тие создадоа оригинална кеса за чипс, во ограничени количини, во којашто има вграден плеер преку којшто корисникот може да ја слуша музиката од филмот.

Прочитај повеќе

Папагал “продава“ осигурување за домашни миленици

Папагал “продава“ осигурување за домашни миленици

Професионален дресер за животни три месеци работел со папагалот за да може да каже “осигурување за миленици“.

Прочитај повеќе

Сакам да бидам како мојата мајка

Сакам да бидам како мојата мајка

Креативната мајка смислува безброј костими за маскенбалот на својата ќерка, но на крајот таа се облекува во фустан како нејзината мајка.

Прочитај повеќе

Јадењето секогаш треба да биде задоволство

Јадењето секогаш треба да биде задоволство

Јадењето секогаш треба да биде задоволство е пораката на рекламата на Burger King во Франција.

Прочитај повеќе

Мобилен телефон создаден за неочекуваното

Мобилен телефон создаден за неочекуваното

По безброј часови поминати во лабораторија, новиот LG G6 е подготвен за своето деби.

Прочитај повеќе

Благородната дама…

Благородната дама…

Тој со шампањ во раката ѝ приоѓа, но забележува дека тоа не е дама, туку куче.

Прочитај повеќе

LG машина за перење среде пустина користи вода од кактус

LG машина за перење среде пустина користи вода од кактус

Машината за перење од паметната линија на LG користи вода од кактуси, а целта на кампањата е да се покаже дека овој апарат за домаќинство користи 42% помалку вода во еден циклус на перење.

Прочитај повеќе

Nissan носи дожд…

Nissan носи дожд…

Двајца фармери со помош на балон носат облак со дожд во нивното село…

Прочитај повеќе

Паста за заби со вкус на хамбургер од Burger King

Паста за заби со вкус на хамбургер од Burger King

Burger King Франција претстави паста за заби со вкус на нивниот сендвич Whoopper.

Прочитај повеќе

Облак од којшто врне текила

Облак од којшто врне текила

Тие очекуваат дека овој инвентивен начин ќе ги потикне германските туристи да ја посетат земјата јужно од американската граница, по консумирање на чашка текила.

Прочитај повеќе

Еко – билборди на Toyota ќе го прочистуваат воздухот во САД

Еко – билборди на Toyota ќе го прочистуваат воздухот во САД

Еколошки билборди, што ќе го рекламираат Toyta Mirai, ќе бидат поставени од трети април до 28-ми мај во САД. Вкупно 37 билборди ќе помогнат во прочистување на воздухот во Лос Анџелес и Сан Франциско.

Прочитај повеќе

Pantene поставува тајмер за пет минутно туширање

Pantene поставува тајмер за пет минутно туширање

Целта е корисникот да го преврти шишето, по што “песочниот“ часовник ќе почне да одбројува пет минути додека се тушира.

Прочитај повеќе

Rolex не го покажува само времето…

Rolex не го покажува само времето…

Rolex не го покажува само времето, туку ја раскажува и историјата.

Прочитај повеќе

Oreo летаа на дронови и “потонаа“ во чаши со млеко

Oreo летаа на дронови и “потонаа“ во чаши со млеко

Некои од колачињата беа пуштени во чашите со млеко од околу 93 метри.

Прочитај повеќе

За нас сите се исти…

За нас сите се исти…

Светот без предрасуди за половите, според Procter & Gamble, е подобар свет за сите.

Прочитај повеќе

Невнимателниот доктор го заборава мобилниот телефон…

Невнимателниот доктор го заборава мобилниот телефон…

Докторот го заборава својот мобилен телефон во стомакот на пациентот, но за среќа тоа е само реклама на Snickers.

Прочитај повеќе

Pizza Hut: Порачување пица со притискање копче на патики

Pizza Hut: Порачување пица со притискање копче на патики

Задача на корисникот е да го притисне копчето, од каде што се испраќаат информации за неговата местоположба и промотивната пица е нарачана.

Прочитај повеќе

Горе