Уште една серија на интересни и креативни предмети што во голема мера го олеснуваат секојдневието.

Правосмукалка за тастатура

21

Вентилатор за ладење во кревет

fen

Држачи за скара

skara

 

Тавче за одделно готвење

Compartment-Pan-1024x1024

Сечач за путер

puter

Направа за лесно ставање на сокови/вода

8c367db0-54b9-4475-92d5-f7b8aba2b53a

Магнетен прекинувач

klucevi

Чистач на метла

metal

Џогер на далечинско управување

Remote-Control-Mop

Послужувач за торта

Magisso-Cake-Server

Тастатура што се мие

Screen-Shot-2014-02-28-at-11.55.13-AM

Енергетски пијалак што сам се лади

Self-Chilling-Energy-Drink

Тастатура за iPad

5

Мултифункционално глувче

3

Направа што црта и мери

1

email