За оние со посебен вкус – мебел којшто ќе посакате да го гризнете.

Столчиња капкејкс

15-Drool-worthy-furniture-pieces-in-shape-of-your-favorite-food_6

Дело на дизајнерот Боги Чен

Вреќи брашно прелиени со чоколадо

1

Дело на виенското студио Kabiljo

Кревет хамбургер

15-Drool-worthy-furniture-pieces-in-shape-of-your-favorite-food_15

Корнет фотелја

3

Дело на Hooplaroom

Кауч чоколада

coko

Дело на италијанскиот дизајнер Диего Гулиермето

Фотелја банана

banana

Дело на WamHouse

Столче со бонбончиња

15-Drool-worthy-furniture-pieces-in-shape-of-your-favorite-food_4

Дело на германската дизајнерка Кирстин Оварбек

Столче мафин

15-Drool-worthy-furniture-pieces-in-shape-of-your-favorite-food_10

Дело на италијанскиот дизајнер Матео Бјанчи

Вреќа за спиење пица

15-Drool-worthy-furniture-pieces-in-shape-of-your-favorite-food_9

Дело на Etsy shop Bfiberandcraft

Вкусни пилатес топки

i

Дело на Диего Гулиермето

Фотелја палачинка со путер перници

15-Drool-worthy-furniture-pieces-in-shape-of-your-favorite-food_1

Дело на TODD+BRYAN

email