Интересни дизајни на клупи на јавни места, во различни места од светот. Малку креативност што ќе ви го направи секојдневието поинтересно.

Клупа во вода

Untitled

Воклабрук, Австрија

Клупа раце

creative-public-benches-15-57e8e3882abdd__700

Киев, Украина

Син тепих

creative-public-benches-4-57e8d3cdce059__700

Њукасл, Англија

Креативна клупа во парк

creative-public-benches-005-57ea21283ecff-png__700

Масачусетс, САД

Клупа во бетон

creative-public-benches-24-57e911a35676f__700

Луксембург

Клупа од боички

Creative-Public-Benches-101-57e9127add087__700

Киев, Украина

Нишалка

creative-public-benches-31-57e9243341f69__700

Копенхаген, Данска

Клупа книга

creative-public-benches-11-57e92771ee370__700

Лондон, Англија

Универзитетска клупа

creative-public-benches-14-57e8df7545231__700

Сиднеј, Австралија

Извор: Bored Panda

email