kukla-vozi-audi

Играњето, исто како и возењето, не смее да биде под влијание на стереотипите за половите. Тоа е пораката на рекламата на Audi во Шпанија, каде што беше изработено анимирано дигитално видео со наслов Куклата што избра да вози.

Куклата побегна од розовата кочија и ја започна потрагата по автомобил во продавницата за играчки.

Што ќе се случи потоа, погледнете во видеото…