lv

Фото: Louis Vuitton

Француската модна куќа Louis Vuitton претстави футрола за iPhone изработена од злато и крокодилска кожа што чини 5.500 долари, пишува Verge.

Модната куќа претстави нова линија на футроли под името  Eye – Trunk, изработени во величини за моделите iPhone 7 и 7 Plus.

Цената за iPhone 7 изработена во платно и традиционалните мотиви од Louis Vuitton чини 1.180 долари, а за iPhone 7 Plus изработена во крокодилска кожа чини 5.500 долари.