reklama

Goodnessknows – бренд на кондиторската компанија Mars, за првиот јубилеј ја пушти кампањата Try a Little Goodness. Во соработка со агенцијата BBDO Сан Франциско, американската компанија ги охрабри обичните луѓе да пробаат нови работи. Во првото видео глумат луѓе што не се професионални актери, а во второто им даде шанса на неколкумина да направат џинглови.