reklama1

Од комедија до драма и сè помеѓу – ова се најдобрите реклами за 2016 година според Adweek.

5. H&M

Агенција: adam&eveDDB

4. Sandy Hook Promise

Агенција: BBDO New York

3. Nike

Агенција: Wieden + Kennedy, Delhi

2. Audi

Агенција: Venables Bell & Partners

1. Under Armour

Агенција: Droga5