Купувачите денес, освен перформансите, ги интересира и дизајнот кога станува збор за купување на лаптоп. Токму затоа производителите се трудат надворешниот изглед да биде максимално софистициран, модерен и елегантен.

Business Insider креираше листа на најубавите лаптопи што веќе ги има или наскоро ќе се најдат на полиците во продажните места.

Asus – ZenBook

fg00

Dell – XPS 13 и XPS 15

XPS 15 Touch Notebooks

Razer – Blade Stealth

495529-razer-blade-stealth-4k-uhd

LG – Gram

fllggram

Apple – MacBook Pro

maxresdefault

Samsung – Ativ Book 9

samsung-B00DVFMDN8-img3-l

Acer – Aspire S7

s7_new_01

Lenovo – Yoga Pro 900

lenovo-yoga-900-12

HP – Spectre

jbareham_160401_1006_0030.0

Microsoft Surface Book

en-INTL-PDP0-Surface-Book-CR9-00001-P2

email