prontobev

Фото: Kickstarter

ProntoBev е уред што ги разладува пијалаците без никаков напор за само 30 секунди.

Уредот има вграден термометар што ќе овозможи пијалакот да ја добие саканата температура. Внатрешноста на ProntoBev е изработена од нерѓосувачки челик.

ProntoBev е иновација на американскиот старт – ап Pronto Concepts, којашто го постави уредот на глобалната платформа за групно финансирање Kickstarter. Оттаму бараат поддршка од 25.000 долари, а на еден месец пред завршување на кампањата успеаја да соберат 13.418 долари.