img_6231

Во полн ек е најновата шопинг авантура, Garage Sale, во организација на трговскиот центар Рамстор.

Од мала продажна акција, до голем и масовен настан којшто за неговото времетраење ги преполнува ходниците и продавниците во трговскиот со еуфорични посетители и задоволни потрошувачи кои со сигурност ги наоѓаат сите неопходности, на едно место, но најважно од сè, по вртоглаво ниски цени.

Сигурни сме дека секој од вас, дури и неколку пати бил дел од овој традиционален настан и задолжително со раце полни со кеси, излегол низ вратите на преполниот трговски, но еве кои работи не ги знаевте за Garage Sale:

Шопинг настанот Garage Sale, започна да се реализира од 2013 година.

Додека трае Garage Sale, трговскиот центар Рамстор достигнува бројка над 150.000 посетители.

Продажната акција Garage Sale, оваа сезона се реализира седми пат по ред.

Попустите за времетраењето на Garage Sale, се движат до -70%.

Кон кампањата Garage Sale, се приклучуваат сите малопродажни објекти застапени во Рамстор, освен продавниците на Телеком, Оне.вип, поштата и хемиското чистење.

Над 1.000.000 среќни луѓе со подновени работи за време на овие четири години колку што се организира Garage Sale.