sparkase-banka-facebook-580x580Шпаркасе Банка ги информира своите корисници за привремен прекин на менувачката и депозитната функција на следните банкомати на банката:

  • Централа
  • Центар
  • Јане Сандански
  • Прилеп
  • Тетово Дуќан
  • Кам дуќан Скопје
  • City Mall
  • IBIS Хотел Скопје

Од банката информираат дека корисниците ќе бидат дополнително известени кога функционалностите ќе бидат повторно овозможени.