Еуролинк Осигурување донираше таблети во Заводот за рехабилитација Кочо Рацин од Битола

Еуролинк Осигурување донираше таблети во Заводот за рехабилитација Кочо Рацин од Битола

Активноста е дел од платформата за Корпоративно општествена одговорност Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности.

Прочитај повеќе

Еуролинк осигурување слави 15-годишен јубилеј

Еуролинк осигурување слави 15-годишен јубилеј

Пред точно 15 години, акционерското друштво Еуролинк осигурување започна да работи како greenfield инвестиција во областа на неживотно осигурување.

Прочитај повеќе

Еуролинк: Лекување и покривање на трошоци за породување, офталмологија и стоматологија во сите приватни здравствени установи

Еуролинк: Лекување и покривање на трошоци за породување, офталмологија и стоматологија во сите приватни здравствени установи

Еуролинк на семејствата им овозможува да одберат и покривање на трошоците за породување, за офталмолошко и стоматолошко лекување во приватни здравствени установи по избор на клиентите.

Прочитај повеќе

Групација Триглав отвора нова компанија за осигурување на живот во Македонија

Групација Триглав отвора нова компанија за осигурување на живот во Македонија

Групацијата Триглав во Македонија започнува со работа во сегментот осигурување на живот, со отворање на нова компанија, Триглав Осигурување Живот АД, Скопје.

Прочитај повеќе

Безбедни првачиња – акција за поголема безбедност во сообраќајот на Триглав осигурување

Безбедни првачиња – акција за поголема безбедност во сообраќајот на Триглав осигурување

Триглав Осигурување, во рамки на проектот Заедно за поголема безбедност во сообраќајот, спроведе акција под наслов Безбедни првачиња, во којашто на повеќе од 3.600 првачиња им додели безбедносни елечиња.

Прочитај повеќе

Кроациа Осигурување – Живот прва финансиска институција во Македонија со стекнат сертификат ISO 10002:2014

Кроациа Осигурување – Живот прва финансиска институција во Македонија со стекнат сертификат ISO 10002:2014

Кроациа Осигурување – Живот воведе систем за задоволство на корисниците и процес за управување со поплаки, согласно стандардот ISO 10002:2014.

Прочитај повеќе

Назначен втор извршен директор во Триглав Осигурување Скопје

Назначен втор извршен директор во Триглав Осигурување Скопје

Рок Пивк доаѓа од Заваровалница Триглав д.д. Љубљана, од позицијата извршен директор за финансии.

Прочитај повеќе

S&P ја потврдува бонитетната оценка “A” на Груапцијата Триглав

S&P ја потврдува бонитетната оценка “A” на Груапцијата Триглав

S&P Global Ratings ја потврди оценката “A” за долгорочен кредитен рејтинг и рејтинг за финансиска стабилност за Групацијата Триглав.

Прочитај повеќе

Културата на дланка со Еуролинк осигурување

Културата на дланка со Еуролинк осигурување

Започна пријавувањето за туристичката прошетка под наслов Мапа на културата организирана од Еуролинк осигурување со посета на манастирот Св. Јован Бигорски.

Прочитај повеќе

Станбено осигурување Доми Комплет за 1 денар дневно за првата година и подарок од Еуролинк

Станбено осигурување Доми Комплет за 1 денар дневно за првата година и подарок од Еуролинк

Клиентите кои ќе го осигураат својот дом и ќе склучат тригодишен договор за лојалност за Доми Комплет на Еуролинк, покрај привилегираната цена од 365 денари годишно за првата година на станбеното осигурување, добиваат и вреден подарок.

Прочитај повеќе

Триглав Осигурување Скопје – фокусот на квалитет придонесе кон уште подобри резултати

Триглав Осигурување Скопје – фокусот на квалитет придонесе кон уште подобри резултати

Групацијата Триглав првата половина од оваа година ја заврши со добивка пред оданочување во висина од 42,4 милиони евра.

Прочитај повеќе

125 деца научија да пливаат со пливачките школи Пливај и уживај на Еуролинк осигурување

125 деца научија да пливаат со пливачките школи Пливај и уживај на Еуролинк осигурување

Во пливачката школа во Кавадарци, проф. д-р Наташа Мешковска откри невиден талент за пливање кај 7 годишно девојче, кое за само осум часа успеа да ги научи четирите техники во пливањето.

Прочитај повеќе

Семејно приватно здравствено осигурување со една месечна рата бесплатно ова лето

Семејно приватно здравствено осигурување со една месечна рата бесплатно ова лето

Семејното приватно здравствено осигурување е наменето за сите семејства што имаат потреба и сакаат да обезбедат квалитетна здравствена заштита за себе и за членовите на своите семејства во приватните здравствени установи во Македонија и Европа.

Прочитај повеќе

Успешно заврши Еуролинк летната балетска школа

Успешно заврши Еуролинк летната балетска школа

Овој проект е дел од корпоративната платформа за општествена одговорност Еуролинк – Вашата врска со вистинските вредности.

Прочитај повеќе

Понуда за преземање на Триглав Осигурување Скопје

Понуда за преземање на Триглав Осигурување Скопје

Понудата за преземање се однесува на 16.020 обични акции со право на глас издадени од Триглав Осигурување АД Скопје (преземачот веќе поседува 44.164 обични акции, односно 73,38% од вкупниот број издадени акции со право на глас).

Прочитај повеќе
Петер Скварча, извршен директор на Сава Осигурување

Се стремиме кон тоа да станеме играчи кои го менуваат пазарот

Се стремиме кон тоа да станеме играчи кои го менуваат пазарот

Мислам дека последните пет години се издвоивме како компанија која води, која е иноватор. Нашиот фокус е кон квалитетна услуга и со истото планираме да продолжиме и во наредниот период.

Прочитај повеќе

Осигурување Македонија a.д. Скопје – Виена Иншуренс Груп наградена за општествена одговорност

Осигурување Македонија a.д. Скопје – Виена Иншуренс Груп наградена за општествена одговорност

„Ајде да бидеме одговорни, забавно е“ е повикот што го испрати Осигурување Македонија а.д. Скопје – Виена Иншуренс Груп при примањето на наградата Гунтер Гејер за општествена свест.

Прочитај повеќе

Сава Осигурување организира летни кино проекции

Сава Осигурување организира летни кино проекции

Проекциите се со слободен влез, а за гледачите Сава Осигурување, како домаќин, следењето на филмските проекции ќе го зачини со пуканки, вино и други освежителни пијалаци.

Прочитај повеќе

Пријавување за стипендии од Еуролинк за студентите од Правниот факултет Јустинијан Први

Пријавување за стипендии од Еуролинк за студентите од Правниот факултет Јустинијан Први

Еуролинк ги поканува студентите на Правниот факултет Јустинијан Први да ги поднесат своите апликации за Еуролинк стипендија од денеска, 15.06. до 01.10.2017 година.

Прочитај повеќе

Започнува пријавувањето на бесплатната Еуролинк летна балетска школа

Започнува пријавувањето на бесплатната Еуролинк летна балетска школа

Вкупно 50 девојчиња и момчиња ќе имаат можност да ги изучат основните чекори на балетската игра, развивајќи ја координацијата на движењето, слухот, чувството за ритам, убавината на движењето и дисциплината.

Прочитај повеќе

Еуролинк осигурување организира бесплатната пливачка школа

Еуролинк осигурување организира бесплатната пливачка школа

Втора година по ред, Еуролинк осигурување ја организира бесплатната пливачка школа за 120 деца на возраст од 7 до 12 години.

Прочитај повеќе

Заваровалница Триглав ќе исплаќа дивиденда од 56,8 милиони евра

Заваровалница Триглав ќе исплаќа дивиденда од 56,8 милиони евра

Акционерите на Заваровалница Триглав го поддржаа предлогот на управата и Надзорниот одбор, за дивиденда да се намени дел од акумулираната добивка, во висина од 56,8 милиони евра, односно 2,50 евра бруто по акција.

Прочитај повеќе

Croatia Osiguranje го презема BNP Paribas Cardif осигурување во Хрватска

Croatia Osiguranje го презема BNP Paribas Cardif осигурување во Хрватска

Croatia osiguranje во целост го презема уделот во BNP Paribas Cardif осигурување.

Прочитај повеќе

Граве осигурување одбележува 10 години на македонскиот пазар

Граве осигурување одбележува 10 години на македонскиот пазар

Граве осигурување а.д. Скопје е дел од големото семејство Grazer Wechselseitige Versicherung AG со седиште во Грац и историја долга 180 години.

Прочитај повеќе

Горе