misejade.mk  – прв македонски агрегатор на идеи за јадење

misejade.mk  – прв македонски агрегатор на идеи за јадење

Паметниот алгоритам, користејќи локација ќе понуди избор на многубројни оброци кои се наоѓаат во блиска околина.

Прочитај повеќе

Горе