ski

За оние кои уживаат во снежното време, лудите зимски игри и авантури, National Geographic издвојува седум најдобри европски ски центри.

Chamonix, Франција

samone

Verbier, Швајцарија

verbier-svajcarija

La Grave, Франција

la-grave

Andermatt, Швајцарија

andermat

Engelberg, Швајцарија

engel

St. Anton, Австрија

avstrija1

Alagna, Италија

itali

email