reklama

Произведувачот на жестоки пијалоци Diageo, за брендот Johnnie Walker запопна кампања пред новогодишните и божиќните празници која предупредува на опасноста од возење под дејство на алкохол. Кампањата всушност е искуство во виртуелна реалност и може со помош на стрелките да се гледа од 360 степени.