ujp-4-580x335На 15 март истекува рокот за поднесување годишна даночна пријава. До тогаш се очекува пријави да достават уште 170.000 граѓани.

Од Управата за јавни приходи информираат дека заклучно со 8 март поднесени се 235.258 пријави, од кои најмногу во Скопје и тоа 86.643.