Ако имате прашања за вашиот бизнис од областа право, индустриска сопственост, психологија, маркетинг, продажба, финансии, даночно советување, човечки ресурси, иновации, животна средина и дијагностика на компанија, обратете се до некој од експертскиот тим на Бизнис Инфо кој ќе се обиде да ви одговори.

Одберете експерт:

Јован Маџовски Регионален менаџер на CEED за Македонија, Албанија, Босна и Херцеговина, Србија и Молдавија.


д-р Јован Маџовски

Регионален менаџер на CEED за Македонија, Албанија, Босна и Херцеговина, Србија и Молдавија.
Повеќе информации за авторот

Област: Човечки ресурси, продажба
Совети од авторот Постави прашање
Калин Бабушку косопственик на Македонија - Експорт


Калин Бабушку

Косопственик на Македонија – Експорт
Повеќе информации за авторот

Област: Продажба и маркетинг
Совети од авторот Постави прашање
Петар Лазаров косопственик на Македонија - Експорт


Петар Лазаров

Косопственик на Македонија – Експорт
Повеќе информации за авторот

Област: Продажба и маркетинг
Совети од авторот Постави прашање

 

Област: Даночно советување, финансии
Совети од авторот Постави прашање
Весна Кузмановиќ Докторант по менаџмент на иновации


Весна Кузмановиќ

Докторант по менаџмент на иновации
Повеќе информации за авторот

Област: Иновации
Совети од авторот Постави прашање

 

м-р Ана Дангова Хуг

Адвокат во Адвокатско друштво ИНТЕР ПАРТЕС Скопје
Повеќе информации за авторот

Области: Право, бизнис и човекови права
Совети од авторот Постави прашање
м-р Даниела Нелепа Дамеска Управител на Ф-Групација, под. ЕЕ РЕЦИКЛАЖА Скопје


м-р Даниела Нелепа Дамеска

Управител на Ф-Групација, под. ЕЕ РЕЦИКЛАЖА Скопје
Повеќе информации за авторот

Област: Животна средина
Совети од авторот Постави прашање
Звонко Кузмановски


Звонко Кузмановски

Директор на Macsan, Санта Барбара, Калифорнија
Повеќе информации за авторот