Халкбанк има промотивна понуда за сите корисници на кредитни картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Visa Classic ,Visa Gold и Mastercard World, стои во соопштението.

Во промотивниот период, клиентите на банката ќе имаат можност да подигнуваат готовина од АТМ без провизија.

Промотивната понуда важи само за подигнување на готовина од банкоматите на Халкбанк АД Скопје.