Капитал банка ги известува своите клиенти дека експозитурата во Тетово, почнувајќи од денес 21.05.2018 (понеделник) се сели на нова локација, односно на ул. Маршал Тито бб, Тетово.

Од банката се надеваат дека новата локација ќе биде попристапна за користење на услугите во редовното работно време на експозитурата од 08:15 до 16:15 часот од понеделник до петок.