Фото: Facebook

Останува уште само 1 недела од традиционалното летно дружење во Мебел-Ви.

Супер летната промоција со попусти и до 40% на стотици артикли трае до 30.06.2018 во сите салони на компанијата низ цела Македонија.

Меѓу многуте производи Мебел-Ви нуди фотелји за дневен престој од 3.900 денари, кујни од 10.900 денари, гарнитури од 17.900 денари, спални комплети со лизгачки плакари од 14.900 денари и многу други супер понуди.

За изненадувањето да биде поголемо Мебел-Ви на своите купувачи им открива уште една новина од нивното работење. Најголемата продажна мрежа во Македонија наскоро станува уште поголема.

Компанијата наскоро ќе отвори и нов објект во Кавадарци, којшто со своите 3.000 м2 ќе биде убедливо најголемиот продажен обејкт во Тиквешијата и секако прв избор на сите кои имаат потреба од мебел во овој дел од државата.

Дел од промоцијата може да се погледне ексклузивно и на интернет продавницата на Мебел-Ви www.mebel-vi.com.