Охридска банка ги информира своите клиенти дека поради обнова на опрема и инфраструктура од страна на Македонски Телеком, на 23 мај во периодот 01.00-06.00 часот можно е да дојде до прекин на оперативноста на одделни банкомати. Прекинот би бил во времетраење од триесетина минути и тоа на следниве банкомати:

  • ТЦ Веро Џамбо
  • улица Македонија (Макошпед)
  • библиотека Браќа Миладиновци
  • ТЦ Рамстор
  • Клинични центар