Организацијата на потрошувачите на Македонија (ОПМ) го издаде шестиот број на е-билтенот Потрошувачите и храната.

Во овој број можете да прочитате:

  • Органски свет
  • Традиционална храна
  • Путер или маргарин
  • Како знаеме што и колку јадеме
  • Пробиотски прехранбени производи
  • Зеленчукот ризница на здравје