Фото: Youtube

Германскиот синџир на супермаркети, Penny во соработка со маркетинг агенцијата Serviceplan group создаде интересна реклама чие мото е Органска храна за сите.

Оваа реклама е во рамки на кампањата Naturgut, чија цел е да се подигне нивото на свест за природни намирници.