Американскиот магазин Adweek направи листа на петте најдобри реклами што се прикажуваат во текот на најпознатиот спортски настан во САД, Super Bowl.

Bud Light – Special Delivery

Amazon: Not Everything Makes the Cut

The Handmaid’s Tale: Season 3 Teaser

Burger King: #EatLikeAndy

HBO x Bud Light: Joust