Шпаркасе Банка Македонија ги известува своите корисници дека на 12.09.2018 од 20:30 – 21:00 часот ќе има прекин на сервисот за електронско банкарство за правни лица заради надградба на системот.

Во наредните денови 13.09.2018 и 14.09.2018 можни се краткотрајни прекини.