Фото: Youtube

Состојките што ги прават сапуните пенливи и антибактериски, најчесто придонесуваат за нивното лизгање од рацете. Tetra soap е решение за тоа – сапун што не се лизга од раце благодарение на неговата необична форма.

Направен од различни природни состојки, вклучувајки: палмино масло, чајно дрво рициново масло, итн.

Tetra soap, поради неговата форма е различен од сите останати и е погоден за мали деца и постари луѓе.

По успешната кампања Kickstarter, Tetra Soap е достапен сега преку веб-страницата на компанијата, со цена која почнува од 23 долари за еден пакет.