(Управата за јавни приходи) УЈП ги известува даночните обврзници и корисниците на електронските услуги на системот е-Персонален данок дека поради вршење на надградба на системот ќе има прекин на е-услугите на истиот во текот на денешниот ден/30.05.2018 година (среда), во периодот од 8 до 12 часот.